Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Racing Event'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • News and Announcements
    • Welcome Aboard
    • Forum Related
  • Sponsors
    • Sponsors
  • Special Events
    • Australian Scale Model Nationals
    • 1/24th Scale Auto National Racing
    • Australian Plafit Championship
    • NSW Scale Model Titles
    • NZ Racing Events
  • Slot Cars
    • Discussion
    • Digital
    • Cars
    • Race Control & Timing
    • Workshop
    • Scratch Built/Re-Paints
    • Vintage Slots (1:32)
    • Members Home Tracks
    • Trackside Scenery
    • Trade/Sale/Want
    • Club Racing
    • Review
    • Archives
    • 3D Printing and Cad Design
    • Controllers
  • 1/24 Scale
  • Proxy Racing
  • General
  • Admins/Mods

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


How did you find us?

Found 1 result

  1. Get ready to experience Sydney’s newest Slot Racing Competition, the Sydney Interclub Challenge. Does your club or group have what it takes to become Sydney’s next Slot Car Champions? Spanning over 2 Saturday Evenings in August, we invite you to join us in what will be the ultimate battle of slot racing supremacy within Sydney. Event Details Dates & Venues Round 1: Saturday 6th August 2016 Venue: One:32nd World Unit 7 3-11 Hallmark Street Pendle Hill NSW 2145 Ph: (02) 9631 7213 Track: 6 Lane Timber Routed Raceway Round 2: Saturday 20th August 2016 Venue: Slot Shop 293 Princes Highway, Arncliffe NSW 2205 (New Location) Ph: (02) 9557 5449 Track: 8 Lane Timber Routed Raceway Racing Class Slot It Group C – 2016 Model Car National Rules (Except Rear Wheels and Tyres. Original Rims, Sideways 19x10 Hi-Grip Tyres) Full list of Rules and Regulations can be found on the following Link – Slot It Group C Car Regulations Race Format 2 x 1.2 Hour Team Endurance (2 people per team) Race Schedule 5:00pm - 6:00pm, 60 mins, Free Practice 6:00pm - 6:30pm, 30 mins, Tech/Scrutineering + Driver Briefing 6:30pm – 7:00pm, 30 mins, Qualifying 7:00pm - 8:40pm, 100 mins, Race - Part 1 8:40pm - 9:00pm, 20 mins, Dinner Break 9:00pm - 10:40pm, 100 mins, Race – Part 2 10:40pm - 11:00pm, 20 mins, Presentation, Last Shop Purchases 11:00pm, -, Track Close Full Format of Racing can be found on the following Link - Sydney Interclub Challenge - Race Format A list of general Racing Regulations for the event can be found on the following link - Sydney Interclub Challenge - Race Regulations Entry Fee $40 Per Team, per round. To register, Please complete the entry sheet found on the following link - Sydney Interclub Challenge - Entry Form, or register your interest by posting below Trophies and Prizes Top 3 Overall Teams awarded trophies and prizes Top Overall Club awarded 'Sydney Interclub Challenge' Shield. We hope you can show your support and turn up for what should be an unforgettable experience. Start preparing now, as round one gets underway in a little over 5 weeks time. We hope to see you then! Kind Regards, The Organising committee, Sydney Interclub Challenge.
×
×
  • Create New...